BRACES ♥

Assalammualaikum 

BRACES. haha meluat orang kalau kita sebuk nak update pasal BRACES kan? berjuta da orang dok update benda yang sama. boring kot. tapi, setiap orang ada pengalaman masing masing. so, tak salah kita nak share something yang ramai juga nak tau kadang kadang. kadang kadang la. kalau tak nak baca tak marah aih. kalau yang rasa nak baca, silakan. silakan komen mahupun follow ok. hikhik tak malu ;')

tak nampak macam pakai braces kan? pandai cover lol. :p

korang mesti tak pernah baca kisah kisah entry aku dahulu kala kan. al maklum la tengok follower pun da tahu. T_T ok, entry mula mula berkaitan braces ni korang boleh tengok dekat SINI. masa ni first time aku jumpa dokter gigi setelah sekian lama aku tak pernah ke KLINIK GIGI. teruk kan peragai. -..-  dan tengah plan nak pakai BRACES. 

lepastu korang boleh tengok dekat SINI pulak. first appoiment untuk BRACES. saat ni paling aku benci woi. aku di arah kan mencabut gigi! empat batang gigi kot. sumpah! kecut abes semua time ni. rasa macam nak cancel je pakai braces. -.-'

lepastu lagi usha SINI plak masa first time aku cabut gigi setelah aku sudah tua berusia 23 tahun. T_T ini gigi pertama yang aku cabut. masih ada tiga batang lagi. gigi kedua aku skip cerita sebab tak dan nak update ke atau aku segaja tak nak update ke aku pun tak tahu. ok, abaikan. teruskan cerita cabut gigi aku yang ketiga kat SINI. gigi geraham yang memang dah reput. dan saja cari nahas cabut kat klinik kerajaan. lepastu lagi lagi gigi terakhir aku cabut tempat yang sama masa cabut gigi kedua. kat ALMA. dokter dia sweet katako. ;')

First warna yang aku pasang warna hijau macam gambar ni. ;')

so, abes baca semua entry pasal cabut gigi korang tidak akan menjumpai lagi entry berkenaan BRACES. kenapa kenapa kenapa? hah! ni nak story. aku terpaksa hold setahun kot sebab ada masalah sikit. tapi tapi tapi, now aku da bergelar besian gitewww. ihikk gedik kau erin. 

aku memang nak sangat share pasal BRACES aku ni kat entry ni. tapi korang ade rasa tak yang entry aku ni macam panjang sangat? mesti ada kan? kalau cenggitu kita cerita kat entry lain la ye.. ;') in sha allah aku akan update secepat yang mungkin. tunggu line clear baru semangat nak update. sat g kalau line tak clear, dengan Aira konker laptop apa pun tak jadi kan. 

terima Kasih sebab sudi baca entry Mama Aira.

# bibir Aira yang luka tu nampak macam dah nak sembuh. Alhamdulillah.. ^_^

4 comments:

  1. hehe² best.. tapi sakit skit kdg².. (=

    ReplyDelete
  2. buat kat mana? kos berapa? ira minatla...

    ReplyDelete
  3. shahira, erin buat kt penang syg. around 4k jugakla. depends pada klinik. sesetengah klinik ada yang murah & mahal. klu minat ira buatla. ^_^

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...